Κυριακή 24 Ιουλίου 2022



Οι At The Gates ανακοίνωσαν τη λήξη της συνεργασίας τους με τον κιθαρίστα Jonas Stalhammar.


Έχοντας μπει στο συγκρότημα το 2017 ως αντικαταστάτης του συνιδρυτή Anders Björler , ο Stalhammar έχει παίξει σε δύο δίσκους:  To "Drink from the Night Itself" και "The Nightmare of Being" . Οι At The Gates έκαναν την ανακοίνωση μέσω των κοινωνικών δικτύων και αυτή τη στιγμή αναζητούν αντικαταστάτη.


Συγκεκριμένα χθες Σάββατο 23 Ιουλίου, οι AT THE GATES εξέδωσαν την ακόλουθη δήλωση μέσω των social media: 


« Οι AT THE GATES επέλεξαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους με τον  Jonas Stalhammar . Αυτήν τη στιγμή εργαζόμαστε για να βρούμε έναν αντικαταστάτη για τις επερχόμενες παραστάσεις»


 


 Οι AT THE GATES θα ξεκινήσουν μια ειδική περιοδεία "Slaughter Of The Soul" στη Βόρεια Αμερική τον επερχόμενο Αύγουστο . Αρχικά είχε προγραμματιστεί για την 25η επέτειο του "Slaughter Of The Soul" το 2020, η κατάσταση του COVID-19 ανάγκασε το συγκρότημα να αναβάλει την περιοδεία μέχρι το καλοκαίρι του 2022.


Οι AT THE GATES θα παίξουν όλο το άλμπουμ «Slaughter Of The Soul» από την αρχή μέχρι το τέλος, καθώς και μια μίξη άλλων κομματιών από την 30ετή και πλέον καριέρα του.


Το τελευταίο στούντιο άλμπουμ των AT THE GATES , το “The Nightmare of Being” κυκλοφόρησε πέρυσι.


Ενώ τα κύρια μέρη του "The Nightmare of Being" ηχογραφήθηκαν σε πολλά διαφορετικά σουηδικά στούντιο , τύμπανα στο Atelier Gröndal με τον Jens Bogren, κιθάρες και μπάσο με τον Andy LaRocque στο Sonic Train Studio και φωνητικά στο Welfare sounds με τον Per Stalberg.


H μίξη και το mastering έγιναν στα Fascination Street Studios ( AMON AMARTH , OPETH , CREATES ) του Jens Bogren με τον οποίο έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν στο "At war with reality" το 2014 σηματοδότώντας το πρώτο νέο στούντιο άλμπουμ μέσα σε 19 έτη για και κατάφερε να μπει στα charts σε πολλές χώρες μετά την κυκλοφορία του, συμπεριλαμβανομένων των εξής θέσεων: Σουηδία: #3, Γερμανία: #25, ΗΠΑ: #53, Φινλανδία: #15, Αυστρία: #39, Ελβετία: #51, Ηνωμένο Βασίλειο: #132, UK Ροκ Charts: #13, Γαλλία: #119 ή και επίσης στο Oricon International της Ιαπωνίας: #17.


Το «Drinking of the Night Itself» του 2018 ήταν το πρώτο άλμπουμ των AT THE GATES που γράφτηκε και ηχογραφήθηκε χωρίς τον Anders Björler .


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου