Κυριακή 24 Ιουλίου 2022



ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ🖋

Δεν έκρυψε την πίκρα του και την λύπη του, σε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο Rolling Stone ο πρώην τραγουδιστής των Judas Priest, Tim “Ripper” Owens, για το γεγονός ότι το πρώην γκρουπ του, έχει ουσιαστικά «διαγράψει» την περίοδο, στην οποία ο ίδιος ήταν πίσω από το μικρόφωνο αντικαθιστώντας τον Rob Halford.

Συγκεκριμένα με αφορμή σε ερώτηση του δημοσιογράφου, γιατί δεν υπάρχουν τραγούδια του Jugulator στο Spotify, ανέφερε: 


“Δεν ξέρω. Είναι αστείο. Δεν θα βγάλω λεφτά από αυτό, αν πουληθούν κομμάτια (αναφέρεται προφανώς και για το Demolition) μέσω Spotify η του Amazon… Αλλά οι υπόλοιποι στην μπάντα θα βγάλουν… Έχω μείνει άναυδος. Θα πουλούσαν… Δεν ξέρω αν το έχουν συνειδητοποιήσει αυτό. Μάλλον δεν πρέπει να χρειάζονται άλλα λεφτά….”
 

Για να συνεχίσει:

“Είναι πιο εύκολο να βρεις το Demolition, αυτό όμως είχε κυκλοφορήσει από την Atlantic στην Αμερική και μέσω της SPV στην Ευρώπη. Το Jugulator κυκλοφόρησε από την CMC International. Αυτή ήταν τότε μια καινούρια εταιρία, η οποία δεν τα κατάφερε… Αλλά είναι παράξενο για εμένα. Ξέρω ότι έχω πει στο παρελθόν να τα ξαναηχογραφήσω (Jugulator και Demolition), αλλά είμαι πολύ απασχολημένος τώρα… Είναι το λιγότερο που θα ήθελα να κάνω….”

Και να κλείσει με την παρακάτω, γεμάτη νόημα φράση:

“Είναι σοκαριστικό όμως, ότι κατά κάποιο τρόπο, έχουν διαγράψει (οι Priest) την περίοδο που ήμουν μαζί τους…. Τουλάχιστον οι Maiden παίζουν ζωντανά και υλικό με τον Blaze Bayley….”


Στην συνέντευξη μεταξύ άλλων αναφέρεται στο πως ξεκίνησε την καριέρα του, τα χρόνια του στους Winter’s Bane (με τους οποίους έβγαλε την δισκάρα Heart of A Killer) καθώς και στους Iced Earth, με τους οποίους κυκλοφόρησε το πολύ καλό Glorious Burden. Επίσης την περίφημη (και μόνο…) πλέον ταινία “Rock Star”, της οποίας οι παραγωγοί εμπνεύστηκαν από την ζωή του Owens και το όνειρο του να γίνει τραγουδιστής στην αγαπημένη του μπάντα. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους KK’s Priest με τους οποίους μαζί με τον παλιό του bandmate ΚΚ Downing, κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους Sermons of the Sinner. 


Φυσικά το βάρος της συνέντευξης πέφτει κυρίως στη περίοδο που ήταν πίσω από το μικρόφωνο των Judas Priest, αντικαθιστώντας τον Rob Halford. 


Στο παρακάτω link μπορείτε να διαβάσετε όλη την συνέντευξη και πιστέψτε με…. Αποκαλύπτει πράγματα και καταστάσεις ο Owens, τα οποία είχαμε φανταστεί, όμως δεν θέλαμε να πιστέψουμε….


https://www.rollingstone.com/music/music-features/ripper-owens-judas-priest-1382747/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου