Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022



Ο 48χρονος τραγουδιστής των QUEENSRŸCHE, έγραψε στο Twitter του τη Δευτέρα στις 27 Ιουνίου τα εξής:

 «Λατρεύω τα gutturals(ακραία φωνητικά), μην με παρεξηγείτε, και τα κάνω περιστασιακά σε κάποια από την δική μου μουσική. Παρέχουν μια στάση που δεν μπορείς να αποκτήσεις χωρίς αυτό. ΑΛΛΑ, θυμάμαι όταν το metal είχε πραγματικούς τραγουδιστές. Αυτοί που το κάνουν ακόμα είναι η μειοψηφία τώρα κατά τη γνώμη μου. Είναι μια φυλή που πεθαίνει."


Μόλις λίγους μήνες αφότου εντάχθηκε στους QUEENSRŸCHE, ο La Torre απέρριψε τις συγκρίσεις με τον αρχικό frontman του συγκροτήματος, Geoff Tate, λέγοντας: «Σε πολλούς ανθρώπους αρέσει να λένε «Ω, είναι κλώνος, είναι μιμητής, είναι αυτός, είναι εκείνος». Και νιώθω ότι είμαι καταραμένος αν το κάνω αλλά και είμαι καταραμένος αν δεν το κάνω.


"Το στυλ μου στο τραγούδι και τη φρασεολογία μου μοιάζει πολύ με αυτήν του Geoff Tate, του Bruce Dickinson και του Rob Halford. Εννοώ ότι πολλές από τις high metal κραυγές μου είναι πιο σκληρές και βρώμικες, όπως ο Rob Halford. Το vibrato μου μοιάζει περισσότερο με τον Bruce Dickinson ή τον Geoff Tate. Πολλές εκφράσεις από τους τρόπους εισαγωγής μιας φωνητικής φράσης και φώνησης, ο τρόπος που λέω τις λέξεις, μοιάζουν πολύ με τον Geoff Tate.


«Φοράω τις επιρροές μου στο μανίκι μου, αλλά πιστεύω επίσης ότι έχω πιο βαριά ατμόσφαιρα από ό,τι είχε ποτέ ο Geoff Tate. Με πολύ πιο βαρύ, σκληρό, πιο thrashi metal στυλ… Θέλω να πω, μου αρέσει να κάνω μερικά από τα death γρυλίσματα όπως κάνει ο Chuck Billy των TESTAMENT. Είναι αυτός ο ήχος QUEENSRŸCHE; Όχι. Είναι πιο βαρύ, νομίζω ότι το έχω αυτό, και αυτό είναι κάτι που ο Geoff Tate δεν έκανε ποτέ. Δεν του αφαιρώ τίποτα, αλλά νομίζω ότι επιδεικνύω ένα ευρύ φάσμα ευελιξίας.


«Είναι κάπως απογοητευτικό για μένα όταν οι άνθρωποι λένε, "Ω, μπήκε και απλώς προσπαθεί να αντιγράψει τον Geoff". Λοιπόν, αν τραγουδάω τα τραγούδια τόσο κοντά στις αρχικές εκδόσεις… Προφανώς, θέλω να αναπαραστήσω τα τραγούδια τους, στην πιο αληθινή μορφή που μπορώ να κάνω. Νομίζω, ζωντανά, ακόμα καταλήγω να λέω πράγματα λίγο διαφορετικά και θα κάνω τα πράγματα με τον δικό μου τρόπο, αλλά προσπαθώ να παραμείνω όσο πιο αληθινός μπορώ. Έτσι, αν το κάνω αυτό, οι άνθρωποι λένε, "Ω, είναι κλώνος, είναι αντιγραφέας και ποτέ δεν είναι το ίδιο χωρίς τον Geoff Tate, τον οποίο σέβομαι. Από την άλλη, αν είμαι τόσο διαφορετικός, τότε θα πουν, "Δεν είναι σαν τον Geoff Tate. Δεν είναι σαν τον ήχο των QUEENSRŸCHE. Αυτό δεν είναι QUEENSRŸCHE. Δεν είναι καν κοντά στο ίδιο στυλ ». Έτσι, αν οι οπαδοί θέλουν να ακούσουν το σκληροπυρηνικό, κλασικό, βαρύ και έντονο τραγούδι που δεν έχουν ακούσει εδώ και πολλά, πολλά, πολλά χρόνια, θα μείνουμε πιστοί στο κλασικό υλικό που ήθελαν να ακούσουν οι θαυμαστές εδώ και τόσο πολύ καιρό."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου