Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022


30 χρόνια συμπλήρωσε ένα από τα σπουδαιότερα progressive metal album όλων των εποχών, το ''Images And Words'' των Dream Theater.


O κιθαρίστας και ιδρυτής της μπάντας, John Petrucci μίλησε με πολύ όμορφα και τρυφερά λόγια για τη σπουδαία αυτή κυκλοφορία, αλλά ευχαρίστησε και τους οπαδούς που τόσα χρόνια τους υποστηρίζουν.


''Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχουν περάσει 30 χρόνια από την κυκλοφορία του I&W! Θυμάμαι ότι έγραψα αυτά τα τραγούδια και ηχογραφούσα το άλμπουμ με τα παιδιά στο Bear Tracks Studios σαν να ήταν χθες. Όλα τα γεγονότα που οδήγησαν στη δημιουργία και την κυκλοφορία του εξακολουθούν να είναι τόσο ζωντανά… ο ενάμιση χρόνος αναζήτησης για έναν τραγουδιστή που μοιραία μας οδηγεί στον James Labrie, υπογράφοντας με την ATCO records από τον Derek Oliver για μια συμφωνία 8 άλμπουμ και φυσικά η απροσδόκητη επιτυχία του Pull Me Under ως ροκ ραδιοφωνική επιτυχία που μας χάρισε τον πρώτο μας χρυσό δίσκο. Δεν το καταλάβαμε τότε, αλλά οι ζωές μας θα άλλαζαν για πάντα με την κυκλοφορία του και δημιούργησε ευκαιρίες στην καριέρα μας ως νέοι μουσικοί που μπορούσαμε μόνο να ονειρευόμαστε. Κυριολεκτικά έβαλε τους Dream Theater στον χάρτη και έθεσε την τροχιά για μια καριέρα πολλών δεκαετιών για την οποία όλοι συνεχίζουμε να είμαστε περήφανοι, να αγαπάμε και να απολαμβάνουμε μέχρι σήμερα. Ευχαριστώ όλους που μας μεταφέρατε τόσο εγκάρδια τα συναισθήματά σας σχετικά με τη μουσική αυτού του άλμπουμ. Για πάντα ταπεινωμένοι…''


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου