Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022



Ο frontman των Megadeth, Dave Mustaine σε συνέντευξή του στο περιοδικό Classic Rock. δεν μάσησε τα λόγια του ενώ συζητούσε για το παλιό του συγκρότημα τους Metallica, λέγοντας ότι ήταν «ξεκάθαρα το κυρίαρχο αρσενικό» του γκρουπ.

  

Στη συνέντευξη ο Mustaine εμβαθύνει στην ταραχώδη παιδική του ηλικία και στην πρώιμη ενήλικη ζωή του, μεγαλώνοντας με έναν αλκοολικό μπαμπά, χρήστη ναρκωτικών και πώς η μουσική ήταν η απόδρασή του. Ο Paul Elliott που πήρε την συνέντευξη, τον ρωτάει επίσης για δηλώσεις που έχει κάνει για το σχετικά σύντομο χρόνο του στα πρώτα χρόνια των Metallica.


Ο Elliot απαντάει στον Mustaine, σχετικά με την δήλωσή του στην αυτοβιογραφία του, A Heavy Metal Memoir, ότι ήταν «ο ηγέτης των Metallica και ότι αυτό ήταν περίεργο που το είπε». Ο Mustaine τον ρωτάει "γιατί;" Ο Έλιοτ απαντά γιατί «Ο James και ο Lars είναι αυτοί που έχουν το πρώτο λόγο». «Ω, όχι», διαφωνεί ο Mustaine. "Είμαι ξεκάθαρα το κυρίαρχο αρσενικό μεταξύ των τριών μας. Γιατί έπρεπε να κάνω τα πάντα όταν ήμουν στο συγκρότημα. Γιατί πάντα με ζητούσαν να μιλήσω με τους promoters και να μαζέψω τα μετρητά. Γιατί ήμουν εγώ αυτός που έπρεπε να μιλήσω ανάμεσα στα τραγούδια".


Και όσο αφορά για το συναίσθημα της ''προδοσίας'' που ένιωσε όταν τον έδιωξαν από τους Metallica, ο Mustaine απαντά, "Πώς μπορείς να περιμένεις από ένα αγόρι που είναι 20 χρόνων και ο κιθαρίστας σε ένα από τα μεγαλύτερα νέα συγκροτήματα στον κόσμο να καταλάβει την πραγματικότητα; Όλα από εκείνο το σημείο και μετά ήταν μια γαμημένη κόντρα. Όπου πήγαινα ήταν: " Λοιπόν, πώς πάνε όλα με τους Meta… ε, Megadeth;''


ΠΗΓΗ : CLASSIC ROCK

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου