Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022


 Σε μια νέα συνέντευξη στο Adika Live , o Rachel Bolan συζήτησε την είσοδο του ταλαντούχου Erik Grönwall(ex-H.E.A.T) στους  Skid Row.


Συγκεκριμένα ανέφερε:


"Όπως μπορείτε να δείτε, είμαι πολύ ενθουσιώδης. Όλοι μοιραζόμαστε την ίδια χαρά και ικανοποίηση. Ένα πράγμα που διαβάζω συχνά τελευταία στο Διαδίκτυο, και που δεν μπορούσε να με κάνει να νιώσω καλύτερα, είναι η δημοσίευση  «Οι Skid Row επιστρέφουν επιτέλους». Πραγματικά ισχυρή δήλωση, γιατί είναι μια στιγμή να πας από μια κατάσταση του μυαλού όπου νομίζεις ότι δεν μπορείς να πας πουθενά και τελικά  να νιώσεις ότι έχεις πετύχει το τζάκποτ."


"Ο Erik είναι ένας σκληρά εργαζόμενος τύπος όπως εμείς, που νοιάζεται πολύ και είναι εξαιρετικά περήφανος για αυτό που κάνουμε. Μας αρέσει να δουλεύουμε μαζί και γελάμε πολύ. Πολύ σημαντική πτυχή για μια μπάντα. Το να έχουμε πέντε ομοϊδεάτες είναι εξαιρετικά σημαντικό, ειδικά στην ηλικία μας. Όλοι πρέπει να έχουν τον ίδιο στόχο στο μυαλό τους, είτε είναι ένας τεράστιος στόχος είτε ένας μικρότερος στόχος."


Ο Rachel Bolan αναφέρθηκε επίσης στην περιπέτεια υγείας  του Erik Grönwall , ένα διάστημα το οποίο συνέπεσε με τις πρώτες επαφές που είχαν μαζί του για συνεργασία , η οποία όπως ήταν λογικό και επόμενο μπήκε στον πάγο μέχρι να ολοκληρωθεί η θεραπεία του. Κατά τη διάρκεια αυτή ο Erik, ηχογραφούσε και ανέβαζε στο προσωπικό του κανάλι στο You tube διασκευές αγαπημένων του τραγουδιών (ανάμεσά τους και το 18 & life), εξασφαλίζοντας την επίσημη πρόταση του συγκροτήματος να γίνει ο τραγουδιστής τους και να ηχογραφήσουν το νέο album με τίτλο «The Gang’s all here», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Οκτωβρίου από την earMUSIC.


Η συνέντευξη είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και μπορείτε να την παρακολουθήσετε παρακάτω:




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου