Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

 



Ο κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος των Motley Crue, Mick Mars δεν θα συνεχίσει τις περιοδείες με την μπάντα παρότι θα είναι μέλος της τυπικά. Την ανακοίνωση για την αποχώρηση του Mick την έκανε το management της μπάντας στο Variety Site:

''O Μick Mars, συνιδρυτής και κιθαρίστας των Motley Crue τα τελευταία 41 χρόνια ανακοίνωσε σήμερα πως θα σταματήσει τις περιοδείες με την μπάντα λόγω της συνεχιζόμενης και επίπονης μάχης του με την αγκυλοποιητική σπονδυλίτιδα. Ο Mick θα συνεχίσει να είναι τυπικά μέλος των Crue αλλά λόγω αφόρητων πόνων αδυνατεί πλέον να ανταπεξέρθει σωματικά στις ακραίες καταστάσεις των ταξιδιών, του δρόμου και των live εμφανίσεων. Η αγκυλοποιητική σπονδυλίτιδα είναι μία άκρως επώδυνη και ακρωτηριαστική εκφυλιστική ασθένεια η οποία επηρεάζει την σπονδυλική στήλη. O Mick Mars ταλαιπωρείται από την συγκεκριμένη ασθένεια εδώ και 30 χρόνια.''

Το δημοσιογραφικό επιτελείο του Metal Sludge ανακοίνωσε πως πιθανότερος αντικαταστάτης του Mick Mars στους Motley Crue είναι ο John 5 (Marilyn Manson / Rob Zombie ) o οποίος μόλις αποχώρησε από την μπάντα του Rob Zombie. Ερωτηθείς πάντως για το αν ισχύει η συγκεκριμένη φήμη ο John 5 απάντησε λακωνικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ''No, Just a roumor'' κάνοντας  παράλληλα αναδημοσίευση μια photo με τον ίδιο και τον Mick Mars σε παλαιότερη live εμφάνιση τους. 


Άντληση Πληροφοριών: Variety.com 

MetalSludge.Tv



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου