Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022




Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό Rock Fm  , ο Ian Gillan μίλησε για την εμπειρία του στους Black Sabbath και την απογοήτευσή του όταν άκουσε για πρώτη φορά το τελευταίο CD του " Born Again ". 


Αυτά είναι τα λόγια του:


"Δεν είναι ότι έσπασα το άλμπουμ, απλά το πέταξα από το παράθυρο του αυτοκινήτου μου (γέλια...). Κοίτα...απογοητεύτηκα. Δεν είχα την ίδια νοοτροπία με τους άλλους στους Black Sabbath, αλλά μου άρεσε αυτή η υπέροχη χρονιά μαζί τους. Ήταν τρελό! Αλλά όταν τελειώσαμε τη μίξη… Έχω ακόμα την κασέτα «Born Again» με την monitor μίξη της και ακούγεται υπέροχα – ακόμα και σε κασέτα. Και αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που άκουσα μετά το στούντιο ηχογράφησης. Στη συνέχεια, όταν άκουσα το άλμπουμ, είπα "Τι είναι αυτό;" Το βουητό του μπάσου ήταν λίγο υπερβολικό για μένα."


"Απογοητεύτηκα στο τελική μίξη παραγωγής. Δεν ξέρω τι έγινε ανάμεσα στο στούντιο και το εργοστάσιο, αλλά κάτι συνέβη. Ήταν απογοητευτικό. Παραταύτα, μου αρέσουν μερικά από τα τραγούδια εκεί μέσα. Το "Trashed" είναι ένα από τα αγαπημένα μου ροκ εν ρολ τραγούδια όλων των εποχών, ακόμη περισσότερο επειδή είναι μια εντελώς αληθινή ιστορία (γέλια)."


Δείτε τη συνέντευξη:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου