Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022


Η μητέρα του Alice Cooper έφυγε από την ζωή στα 97 της χρόνια. Η οικογένεια έκανε την παρακάτω ανάρτηση.

 

''Η Ella Mae McCart Furnier πέρασε στην αγκαλιά του Σωτήρα της τα μεσάνυχτα της 27ης Δεκεμβρίου 2022. Ήταν 97 ετών.


Η Ella γεννήθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου 1925 από τον Sam και την Ellen McCart στο Glenmary του Tennessee. Μεγαλωμένη σε ένα αγρόκτημα μετακόμισε στο Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν σε ηλικία 16 ετών για να δουλέψει με την αδερφή της σε ένα εργοστάσιο κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Ήταν πραγματικά μια «Rosie the Riveter».


Γνωρίζοντας την αληθινή της αγάπη τον Ether (Mick) Furnier λίγο μετά, παντρεύτηκαν το 1945. Μεγάλωσαν δύο παιδιά την κόρη Nickie Crandall και τον γιος τους Vincent Furnier (Alice Cooper).


Το πάθος της Έλα ήταν η αγάπη της για τον Ιησού και το ευαγγέλιο. Αυτό την ώθησε στη διακονία της ίδιας και του συζύγου της στις φυλές Απάτσι που ζούσαν στον Σαν Κάρλος στην Αριζόνα από το 1961 έως το 1987. Ως σύζυγος πάστορα και διάκονος υπηρέτησε πιστά.


Ένα νέο εγχείρημα ξεκίνησε όταν η Ella άνοιξε μια γκαλερί λιανικής στην Old Town Scottsdale με τον σύζυγό της το 1977. Της άρεσε να πουλάει έργα τέχνης, κοσμήματα και θησαυρούς των ιθαγενών της Αμερικής.


Μετά τον θάνατο του συζύγου της το 1987, η Ella έζησε με τον γιο της Alice και τη νύφη της Sheryl για 30 χρόνια. Η επιρροή της βοήθησε στο να μεγαλώσει τρία εγγόνια (Calico, Dashiell και Sonora) και τέσσερα δισέγγονα (Falcon, Riot, Rexington και Desiree).


Ως μητέρα, η Ella υποστήριξε σθεναρά την καριέρα της κόρης της Nickie στον τραπεζικό κλάδο και την καριέρα του γιου της Alice στη μουσική. Οι θαυμαστές την γνώρισαν και την αγάπησαν παγκοσμίως.


Προηγήθηκε ο θάνατος του συζύγου της Μικ, τον αδερφό της Άρνολντ, την αδερφή της Άννα και τον αδελφό της Χάουαρντ. Αφήνει πίσω της την αδερφή της Περλ.


Στην οικογένειά μας θα  λείπει μέχρι να ξαναβρεθούμε.


«Γιατί ξέρουμε ότι, αν καταστραφεί η σκηνή που είναι το επίγειο σπίτι μας, έχουμε ένα οικοδόμημα από τον Θεό, ένα σπίτι αχειροποίητο, αιώνιο στους ουρανούς». Προς  Κορινθίους 5:1''

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου