Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023


Ο Ολλανδός Arjen Lucassen, o ιδρυτής των Ayreon, Star One, Guilt Machine και πολλών ακόμα projects μας παρουσιάζει το νέο του συγκρότημα τους Supersonic Revolution.


Το συγκρότημα αποτελείται από τους Joost van den Broek στα πλήκτρα, Timo Somers στην κιθάρα, Koen Herfst στα ντραμς, Jaycee Cuijpers στα φωνητικά και τον Arjen Lucassen στο μπάσο. Το άλμπουμ θα περιέχει 15 συνθέσεις μαζί με τα bonus tracks και θα έχει τον τίτλο ''Golden Age Of Music''.


H ημερομηνία κυκλοφορίας είναι για τις 19 Μαΐου και θα κυκλοφορήσει σε πολλές όμορφες εκδόσεις χρωματιστού βινυλίου, CD και Artbook. To άλμπουμ θα κυκλοφορήσει από την MASCOT LABEL GROUP και μπορείτε να το παραγγείλετε ΕΔΩ


Στις 16 Φεβρουαρίου κυκλοφόρησε το official lyric video για το τραγούδι ''The Glamattack''. Για την συγκεκριμένη σύνθεση ο Arjen Lucassen δήλωσε τα εξής:

''Tο τραγούδι ''The Glamattack'' είναι για την άνοδο του glamrock στις αρχές της δεκαετίας του εβδομήντα με καλλιτέχνες όπως οι T Rex, Sweet, Alice Cooper και David Bowie. Τότε ήθελα να γίνω αυτοί οι καλλιτέχνες! Θυμάμαι μάλιστα ότι έκλεψα την περούκα της μητέρας μου και τραγουδούσα σε μια βούρτσα μαλλιών μπροστά στον καθρέφτη. Μου άρεσε πολύ η θεατρικότητα και η εξωφρενική εικόνα αυτών των γκλίτερ μπάντων, αφορούσαν κάτι περισσότερο από μουσική.''


Track List:

01 SR Prelude

02 The Glamattack

03 Golden Age Of Music

04 The Rise Of The Starman

05 Burn It Down

06 Odyssey

07 They Took Us By Storm

08 Golden Boy

09 Holy Holy Ground

10 Fight Of The Century

11 Came To Mock, Stayed To Rock

12 Children Of The Revolution (Bonus Track)

13 Heard It On The X (Bonus Track)

14 Fantasy (Bonus Track)

15 Love Is All (Bonus Track)


Arjen Lucassen’s Supersonic Revolution Online
facebook.com/ArjenLucassenOfficial
twitter.com/arjenlucassen
youtube.com/user/ArjenALucassen
instagram.com/ayreon_official


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου