Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023


Ο τραγουδιστής των Trick Or Treat, Twilight Force με επίσημη ανακοίνωσή του που γεννά πολλά ερωτηματικά, ανακοίνωσε την ακύρωση της περιοδείας του Timo Tolkki στην Λατινική Αμερική.


Συγκεκριμένα είπε τα εξής: ''Δεν είναι κακό να ακυρώσεις μια περιοδεία για οποιονδήποτε λόγο.. χαμηλές προπωλήσεις, προβλήματα υγείας, οτιδήποτε.. συμβαίνει σε πολλούς μουσικούς μεγαλύτερους από εμάς.. αλλά υπάρχουν σωστοί τρόποι να το κάνεις και αυτός δεν ήταν ένας από αυτούς.
Δεν είναι δουλειά μου, αλλά πιστεύω ότι το συγκρότημα, οι promoters και ειδικά οι θαυμαστές πρέπει να ενημερωθούν το συντομότερο δυνατό.
Λυπάμαι που το βίντεο μου εκλήφθηκε ως προσωπική επίθεση (δεν ήταν) απλά μετά το email που έλαβα από τον Timo ακυρώνοντας την περιοδεία, απαντώ και στέλνω μήνυμα χωρίς επιτυχία, σήμερα ήταν η ημέρα της παράστασης στο Mendellin.. και ακόμα δεν έχει γίνει κάποια δήλωση για την περιοδεία..
Λοιπόν.. δεν αντιμετωπίζω έτσι τους φίλους και τους θαυμαστές μου και τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι.
Έτσι αναγκάστηκα να κάνω αυτό το βίντεο.
Ξέρεις? Το όνομά μου είναι επίσης στο φυλλάδιο και θέλω να είμαι ξεκάθαρος με όσους με ακολουθούν, αυτό είναι όλο.
Αλλά εκτός από αυτό: έχω διαβάσει άσχημα μηνύματα εναντίον του Timo, δεν είναι επίσης ο τρόπος για να αντιμετωπίσεις κάτι και σίγουρα δεν ήταν αυτό που θα ήθελα.. γι' αυτό μην το κάνετε.
Θα περάσω τις επόμενες 2 μέρες με τον Gef στην Πόλη του Μεξικού, (thanx αδερφέ, με έχεις σώσει) και προσπαθούμε να καταφέρουμε κάτι ωραίο για αύριο το απόγευμα .. μετά (επιτέλους!) θα πετάξω για το σπίτι.''

Αντίθετα από την πλευρά του Timo Tolkki έγιναν οι εξής δηλώσεις :
''Όταν ακόμη και τα άτομα που νόμιζες ότι είναι φίλοι σου, λένε ψέματα κατευθείαν στο πρόσωπό σου με χαμόγελο και δημιουργούν συνεχώς χαοτικά σενάρια.
Όταν νιώθετε ότι σας μαχαιρώνουν συνεχώς πολλές φορές κατευθείαν στην καρδιά σας που αιμορραγεί, γνωρίζοντας τον εαυτό σας  και τι είναι αλήθεια και τι είναι πραγματικό.
Όταν φαίνεται ότι όλος ο κόσμος έχει τρελαθεί και μπορείς να βασιστείς μόνο στον εαυτό σου:
ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
Παρεμπιπτόντως: Ο κ. Conti δεν είναι εξουσιοδοτημένος για ΚΑΜΙΑ αξιόπιστη πληροφορία αυτής της περιοδείας.
Δεν είναι ο διοργανωτής αυτής της περιοδείας και δεν είναι σε θέση να κάνει καμία επίσημη δήλωση.
Αυτή η περιοδεία διοργανώνεται από την Suomi Productions KY.
Επαναλαμβάνω για άλλη μια φορά και σας τονίζω ΜΗΝ παίζετε με την υπομονή μου σχετικά με αυτόν τον κανόνα:
Οι μόνες αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με οτιδήποτε αφορά τις επιχειρηματικές μου συναλλαγές είναι από αυτό το επίσημο Facebook, το Επίσημο Instagram μου (t.tolkki) ή από τον Επίσημο ιστότοπό μου www.tolkki.art
Οτιδήποτε άλλο δεν θεωρείται επίσημη πληροφορία σε καμία περίπτωση.
Καλή σας μέρα και απoλαύστε την πάντως.
Μπορεί να είναι η τελευταία σας.
Με υγεία, Timo.''

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου