Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023


Με επίσημη ανακοίνωση στη σελίδα του συγκροτήματος, ο τραγουδιστής των Αυστραλών Voyager δήλωσε πως έχει διαγνωστεί με καρκίνο.


 ''Γεια σε όλους,

Danny εδώ. Την περασμένη εβδομάδα έλαβα μερικά νέα που άλλαξαν τη ζωή μου: διαγνώστηκα με καρκίνο που απαιτεί άμεση θεραπεία. Είμαι απολύτως συντετριμμένος που δεν μπορούμε να παίξουμε στην επερχόμενη ευρωπαϊκή περιοδεία μας, ειδικά μετά από αυτή την απίστευτη χρονιά της Eurovision που είχαμε. Έχω αυστηρές εντολές γιατρών να μην το πάρω ελαφριά, να βάλω την υγεία μου πρώτα και να τακτοποιήσω αυτό, ώστε να είμαστε ξανά στη σκηνή το συντομότερο δυνατό. Αυτή ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη απόφαση να ληφθεί, αλλά ελπίζουμε ότι όλοι θα καταλάβουν.

Σε αυτό το στάδιο, η περιοδεία θα αναπρογραμματιστεί για τον Οκτώβριο του 2024 και θα θέλαμε οι θαυμαστές να κρατήσουν τα εισιτήριά τους όπου είναι δυνατόν, αλλά καταλαβαίνουμε αν προτιμάτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων. μπορείτε να το κάνετε από το σημείο πώλησής σας.

Οι Voyager θα κάνουν την τελευταία τους παράσταση στο America’s Cup Event στο Fremantle της Δυτικής Αυστραλίας αυτήν την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023, οπότε ελάτε να κάνουμε ένα πάρτι μαζί μας πριν ξεκινήσω τη θεραπεία.

Τις επόμενες εβδομάδες θα επικεντρωθώ στην υγεία και την οικογένειά μου και θα ζητήσω από όλους να σεβαστούν το απόρρητό μας. Εκτιμώ πραγματικά την υποστήριξη και την κατανόηση όλων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου

Είμαι περιτριγυρισμένος από τους απίστευτους συμπαίκτες μου και την ομάδα μου που διευθετούν όλα τα πράγματα των Voyager ενώ εγώ θα είμαι εκτός δράσης.

Αγάπη, ο ατρόμητος φίλος σας Danny!''


To Metal Nuovo εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον τεράστιο Daniel Estrin! 





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου