Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024


 Ο Jon Bon Jovi συνθέτης, τραγουδιστής και ιθύνων νους των Bon Jovi μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τα θέματα που αντιμετωπίζει με την υγεία του σε ένα νέο ντοκιμαντέρ στο οποίο παρουσιάζεται για πρώτη φορά όλη η ιστορία της μπάντας με αφορμή τα 40 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου της album Bon Jovi. To ντοκιμαντέρ φέρει τον (ίσως σημαδιακό) τίτλο Thank You And Goodnight και πρόκειται να προβληθεί σύντομα. Μιλώντας για αυτό όταν ο Jon ερωτήθηκε στο live podcast Q&A για το μέλλον του στην μπάντα έδωσε τις παρακάτω απαντήσεις.

Jon Bon Jovi: 

''Οι τελευταίοι 19 μήνες ήταν και είναι ακόμα και μέχρι σήμερα εφιαλτικοί για εμένα. Πριν δέκα χρόνια ανακάλυψα μέσω εξετάσεων ότι η μία μου φωνητική χορδή ήταν ατροφική όμως οι υποχρεώσεις μου στην μπάντα δεν μου άφηναν χρόνο να ασχοληθώ περεταίρω και το αμέλησα. Όλη μου η ζωή ήταν πάντα album, περιοδεία και αυτό γίνεται για περισσότερα από 40 χρόνια σχεδόν χωρίς κανένα διάλλειμα οπότε όπως καταλαβαίνεις η κατάσταση της υγειάς μου επιδεινώθηκε ραγδαία ειδικότερα την τελευταία πενταετία. Το 2022 βγήκαμε σε περιοδεία αλλά το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό όσον αφορά εμένα και την ερμηνεία μου επί σκηνής. Τελικώς όταν τελειώσαμε με τις συναυλίες βρήκα έναν πολύ καλό γιατρό στην Philadelphia (U.S.) που ανέλαβε να με χειρουργήσει και θέλω να πιστεύω ότι τα πράγματα πήγαν αρκετά καλά. Ακόμα βέβαια είμαι στην φάση της ανάρρωσης αλλά είμαι αρκετά αισιόδοξος. Έχουμε ήδη έτοιμο το νέο Bon Jovi album, σας διαβεβαιώνω ότι πρόκειται για τον καλύτερο μας δίσκο εδώ και πολλά χρόνια. Θέλω να βγούμε σε περιοδεία, παλεύω με ειδικούς vocal coaches για το καλύτερο αλλά να είστε σίγουροι ότι αν δεν μπορώ να είμαι επί σκηνής αυτό που ήμουν θα τα παρατήσω.'' 



Σε πιο πρόσφατα νέα ο Jon Bon Jovi βραβεύτηκε στο MusiCares ως ο άνθρωπος της χρονιάς με αφορμή το φιλανθρωπικό του έργο και ερμήνευσε live για πρώτη φορά το νέο single της μπάντας Legendary. Στο συγκεκριμένο live event στο Los Angeles συμμετείχαν οι Bruce Springsteen, Βrandy Clark, Damiano David, Melissa Etheridge, Goo Goo Dolls, Jason Isbell, Jelly Roll, Marcus King, Shania Twain, The War And Treaty και Layney Wilson ενώ είχε προαναγγελθεί η συμμετοχή και του Richie Sambora όμως ο κιθαρίστας τελικώς δεν κατάφερε να είναι εκεί λόγω σοβαρής ασθένειας της μητέρας του.  



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου