Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020




Ένα ηχητικό δείγμα μόλις 15 δευτερολέπτων κυκλοφόρησε  από το επερχόμενο single των Φιλανδών Nightwish με την ονομασία ''Noise''.
από το επερχόμενο πολύ-αναμενόμενο ένατο στούντιο άλμπουμ της μπάντας.Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 10 Απριλίου από την Nuclear Blast ως διπλό cd και θα ονομάζεται ''Human. :II: Nature.''. Οι ηχογραφήσεις του άλμπουμ διήρκεσαν από τον Αύγουστο μέχρι και τον Οκτώβριο του 2019 και έγιναν στα Finnvox Studios από τον Tero Kinnunen,Mikko Karmila και Troy Donockley.Την μίξη  επιμελήθηκε ο Mikko Karmila με τον Tuomas Holopainen και Tero Kinnunen και το μάστερ από τον Mika Jussila στα Finnvox Studios.


H τραγουδίστρια του συγκροτήματος Floor Jansen σε δηλώσεις τις στο FaceCulture ανάφερε συγκεκριμένα ''είμαι πολύ πολύ χαρούμενη με το τελικό αποτέλεσμα, από τις πρώτες νότες είναι τόσο Nightwish όσο ακριβώς το περιμένετε από εμάς, δεν μπορώ να αναφέρω ακόμα πάρα πολλά, γιατί υπάρχουν μερικά πράγματα που είναι το ίδιο και μερικά που είναι αρκετά διαφορετικά.Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαι πολύ χαρούμενη και πολύ ενθουσιασμένη.Πιστεύω πως ο κόσμος που γνωρίζει ήδη τους Nightwish πραγματικά θα το απολαύσουν το νέο μας άλμπουμ''.
Ο νέος δίσκος των Nightwish θα σηματοδοτήσει το δεύτερο άλμπουμ όπου τα φωνητικά ερμηνεύει η ταλαντούχα Floor Jansen, η οποία περιοδεύει μαζί τους από το 2012.
Η τελευταία κυκλοφορία των Φιλανδών ήταν στις 6 Δεκεμβρίου με το live album ''Decades: Live In Buenos Aires'', το οποίο κυκλοφόρησε σε Blu-ray digibook,2CD digipack,Blu-ray+2CD earbook και 3LP από την Nuclear Blast.To συγκεκριμένο live ηχογραφήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου το 2018 στο στάδιο Malvinas στο Buenos Aires στην Αργεντινή.


Disc 1:
01. Music
02. Noise
03. Shoemaker
04. Harvest
05. Pan
06. How's The Heart?
07. Procession
08. Tribal
09. Endlessness

Disc 2:
01. All The Works Of Nature Which Adorn The World - Vista
02. All The Works Of Nature Which Adorn The World - The Blue
03. All The Works Of Nature Which Adorn The World - The Green
04. All The Works Of Nature Which Adorn The World - Moors
05. All The Works Of Nature Which Adorn The World - Aurorae
06. All The Works Of Nature Which Adorn The World - Quiet As The Snow
07. All The Works Of Nature Which Adorn The World - Anthropocene (incl. "Hurrian Hymn To Nikkal")
08. All The Works Of Nature Which Adorn The World - Ad Astra


http://nightwish.com/en

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου