Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020


Το βράδυ της Κυριακής ο OZZY OSBOURNE πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, μετά την ανακοίνωση του ζωντανά από το πλατό της εκπομπής Good Morning America, ότι πάσχει από μια μορφή της νόσου του Parkinson.
Ο OZZY εμφανίστηκε στην απονομή της 62ης απονομής βραβείων Grammy, απονέμοντας το βραβείο στην κατηγορία "Best Rap/Sung Performance", στο πλευρό της συζύγου του, Sharon.
Αν και η μορφή της νόσου Parkinson (Parkinson's II), που ταλαιπωρεί τον ζωντανό θρύλο του Heavy Metal, δεν μπορεί να είναι μοιραία κατά τα λεγόμενα της Sharon, φαίνεται να έχει προκαλέσει αρκετό κακό στο σώμα του. Κατά τις δηλώσεις του στο κόκκινο χαλί της διοργάνωσης, πριν την απονομή, ο OZZY δήλωσε:

"Ο τελευταίος χρόνος ήταν κόλαση για εμένα, έκανα εγχείρηση στον αυχένα μου, ανακοίνωσα σε όλο τον κόσμο ότι πάσχω απο την νόσο του Parkinson - ήταν μια rock 'n' roll χρονιά για εμένα."
Παρεμβαίνοντας ο δημοσιογράφος ρώτησε αν η καλοκαιρινή περιοδεία θα συμβεί και η απάντηση που πήρε ήταν η ακόλουθη:
"Αν είμαι καλά. Δουλεύω για αυτό κάθε μέρα κάνοντας φυσιοθεραπείες. Κάνω ότι καλύτερο μπορώ"

Η κόρη του Kelly πρόσθεσε: "Και μόνο που βγήκε και είπε την αλήθεια του, έφυγε ένα μεγάλο βάρος απο τους ώμους του και ακόμη και οι φυσιοθεραπευτές του έχουν πει πόσο μεγάλη πρόοδο έκανε την περασμένη εβδομάδα, που είναι απίστευτη."

 
 O OZZY θα κυκλοφορήσει το νέο του album Ordinary Man στις 21 Φεβρουαρίου. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ.


 https://www.facebook.com/ozzyosbourne/
https://www.ozzy.com/ 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου