Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

"ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΌΤΑΝ ΉΜΑΣΤΑΝ 17 ΧΡΟΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ"

Οι DEFTONES συμπληρώνουν αισίως μια σπουδαία μουσική καριέρα 25 χρόνων. Ο αντίκτυπος που είχαν στα μουσικά δρώμενα εξέπληξε ακόμη και τον πιο αισιόδοξο. Ο alternative ήχος τους σε συνδυασμό με το metal ανκάτεμα δημιούργησε κάτι εντελώς καινούργιο ή "Nu" αν προτιμάτε.

Σε συνέντευξη του στο αυστραλιανό Mixdownmag.com, o drummer της μπάντας Abe Cunningham, επιβεβαίωσε πως ο νέος δίσκος βρίσκεται σε στάδιο μιξαρίσματος και θα κυκλοφορήσει μέσα στο τρέχον έτος.

"Είναι όμορφο" είπε, "Κάναμε τα πράγματα λίγο διαφορετικά αυτήν την φορά. Επιμηκύναμε τα πάντα σε περίοδο δυο χρόνων, αντί να τα κάνουμε όλα μονομιάς. Η διαδικασία (της ηχογράφησης) περιείχε μια παύση ενός έτους, για την οποία συμφωνήσαμε όλοι. Το να αναπαυτούμε και να πάρουμε τον χρόνο μας, μας έκανε να εκτιμήσουμε αυτό που κάνουμε ακόμη περισσότερο. Όταν χαμογελάμε και δημιουργούμε πράγματα μαζί, όπως όταν ήμασταν 17... Είναι υπέροχο."

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και όσα είχε πει ο frontman της μπάντας, Chino Moreno πέρυσι στο NBC:

" Είναι μια ωραία διαδικασία, μαζευόμαστε, δουλεύουμε για δυο εβδομάδες. είτε αυτό είναι απλά να κάνουμε θόρυβο, είτε να βρίσκουμε ιδέες και τότε όλοι πάμε σπίτια μας και μετά επιστρέφουμε για να δουλέψουμε αυτές τις ιδεές, λίγο περισσότερο."

Ο νέος δίσκος των DEFTONES θα είναι ο διάδοχος του εξαιρετικά επιτυχημένου "Gore" του 2016. Παράλληλα με την ολοκλήρωση του δίσκου τους, ετοιμάζονται για την βορειοαμερικανική τους headlining περιοδεία με supporters τους GOJIRA και την... POPPY.

 

SITE 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου