Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

"Η κατανόηση σας βοηθά την θεραπεία..."



Όπως όλα δείχνουν ο James Hetfield δεν έχει επανέλθει πλήρως, στην πρότερη, υγιή κατάσταση του και μέσω μίας ανακοίνωσης, ενημέρωσε το κοινό πως θα συνεχίσει την θεραπεία του, με αποτέλεσμα η μπάντα να ακυρώσει festivals που ήταν headliners και μάλιστα διήμερο.

 

" Αγαπητή Metallica οικογένεια

Με πονά να το γράφω αυτό αλλά πρέπει να σας ενημερώσω, πως δεν μπορώ να βρίσκομαι στο Sonic Temple του Columbus και το Louder Than Life στο Louisville φέτος. Ως μέρος της συνεχούς μου προσπάθειας να γίνω καλά και να μείνω υγιείς, έχω πολύ σημαντικά θεραπευτικά συμβάντα αυτά τα Σαββατοκύριακα, που δεν γίνεται να μετακινηθούν. Ζητώ συγνώμη από όλους τους φίλους μας, που αγόρασαν εισιτήρια για αυτές τις συναυλίες. Δουλεύουμε με τους διοργανωτές των festivals για τις επιστροφές των χρημάτων ή τις ανταλλαγές των εισιτηρίων σας."

"Σκοπός μου με αυτήν την δήλωση, είναι να ζητήσω συγνώμη σε κάθε έναν από εσάς. Η αλήθεια είναι ότι κατά την περσινή περιοδεία, δεν είχα σε προτεραιότητα την υγεία μου και τώρα ξέρω ότι η ψυχική μου υγεία προηγείται. Αυτό ακούγεται σαν κάτι που εξυπακούεται για εσάς, αλλα εγώ δεν ήθελα να απογοητεύσω την οικογένεια των Metallica και συμβιβάστηκα με τον εαυτό μου."

 

"Κοιτώντας την θετική πλευρά, η θεραπεία πάει καλά. Ήταν απολύτως απαραίτητο να κοιτάξω την ψυχική, φυσική και πνευματική μου υγεία."

 

"Θέλω να επισημάνω πως η μπάντα θα παίξει όλα τα υπόλοιπα shows του 2020."

 

"Ανυπομονώ να επιστρέψω και να δω όλους τους νοτιοαμερικανούς  φίλους μας τον Απρίλιο. Επίσης ανυπομονώ να παίξω στο Epicenter της Charlotte, το Welcome To Rockville της Daytona και το Aftershock Festival του Sacramento. Θα παίξουμε κανονικά δυο διαφορετικά sets σε κάθε ένα από αυτά τα festivals."

"Πέρα από το 2020, είμαι αισιόδοξος για τις ευλογίες που μου δόθηκαν και για ότι επιφυλάσσει το μέλλον. Εκτιμώ όλες τις ευχές και την υποστήριξη από τότε που μπήκα στην αποτοξίνωση, τον Σεπτέμβριο. Όπως η πεταλούδα μέσα στην φωτιά (moth into flame- κομμάτι από το Hardwired... To Self-Distruct), το να είσαι άνθρωπος με αυτήν την καριέρα, έχει τεράστιες προκλήσεις και μπορεί να είναι δύσκολο. Η κατανόηση σας βοηθά την θεραπεία."


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου