Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

"ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ OZZY ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΗΣ."

Ο  Έλληνας βιρτουόζος της κιθάρας Gus G. ήταν μέλος της μπάντας του Ozzy Osbourne ως lead κιθαρίστας απο το 2009 έως το 2012. Όλα άρχισαν όταν δέχθηκε μια κλήση από την γυναίκα και manager του Οzzy, Sharon Osbourne η οποία του ζήτησε να μάθει κάποια κομμάτια με σκοπό να ταξιδέψει στο Los Angeles για να περάσει audition για την θέση που άφησε κενή ο απερχόμενος Zakk Wylde. Όταν ο Gus G. τελείωσε τις πρόβες με την μπάντα του Ozzy, του ζητήθηκε αμέσως να αναλάβει καθήκοντα και να είναι έτοιμος για τις επερχόμενες συναυλίες. Κατά την διάρκεια της "θητείας" του στο συγκρότημα συμμετείχε στον δίσκο "Scream" του 2010.

Σε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη με το καναδικό Metal Voice, μοιράστηκε τα συναισθήματα του και την εμπειρία του σχετικά με την εποχή εκείνη. Όταν ρωτήθηκε αν έχει βαρεθεί να απαντά σχετικά με τα χρόνια του ως κιθαρίστας του Ozzy είπε:

"Όχι δεν έχω βαρεθεί. Αν κάποιος με θυμάται από τότε, αυτό είναι καλό. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη μου δουλειά, οπότε πως να το έχω βαρεθεί αυτό; Είμαι περήφανος που ήμουν μέρος της μουσικής ιστορίας του Ozzy, αν και έχω μια μικρή σελίδα στο βιβλίο αυτής. Αλλά είμαι πολύ περήφανος για αυτό. Οπότε δεν με νοιάζει. Μιλάω για αυτό όταν οι άνθρωποι με ρωτάνε για αυτό. Είναι κάτι που είμαι πολυ περήφανος που έκανα στην ζωή μου".

Σχετικά με την άποψη του για τον νέο δίσκο του Ozzy "Ordinary Man" όπου κιθάρα παίζει ο παραγωγός του Andrew Watt δήλωσε:

 "Το τσέκαρα φυσικά όταν βγήκε και τσέκαρα και τα singles όταν έβγαιναν. Πρέπει να πω ότι μου αρέσει. Αρχικά θέλω να πω ότι χαίρομαι που τον βλέπω να αναρρώνει και να είναι δημιουργικός κατά τον χρόνο ανάπαυσης του. Αυτό ήταν πολύ ωραίο να το βλέπω. Νομίζω ότι η παραγωγή ήταν καλή- πολύ 'γυμνή' νομίζω 'πίσω στα βασικά' τύπος παραγωγής αλλά πολύ μεγάλη και καθαρή. Νομίζω πως υπάρχουν κάποια πραγματικά πολύ καλά κομμάτια στον δίσκο. Tο 'Under The Graveyard' πιστεύω πως είναι ένα πολύ μεγάλο τραγούδι."

Ο Gus G. συνέχισε εκφράζοντας την επιθυμία του να μπορούσε να συνθέσει μουσική με τον Ozzy:

"Πιστεύω ότι θα ήταν ωραίο να γράψω κάτι από το μηδέν μαζί του. Ποτέ δεν είχα την ευκαιρία να κάτσω μαζί του και να γράψω σωστά ένα άλμπουμ. Πρέπει όμως να γίνει κατανοητό ότι ο Ozzy Osbourne, ο σόλο καλλιτέχνης, δεν είναι αυτός που ήταν την δεκαετία του '80 όταν είχε μια μπάντα. Τώρα γράφει με διαφορετικούς ανθρώπους και δοκιμάζει διαφορετικά πράγματα, το καταλαβαίνω. Συνεργάζεται με πολλούς παραγωγούς και αυτό είναι ωραίο. Πάντα παίρνω το καλύτερο από κάθε κατάσταση. Εννοώ ότι έπαιξα σε ένα από τα άλμπουμ του, ένα από τα στούντιο άλμπουμ. Πόσο ωραίο είναι αυτό που συνέβη;" 

O Gus G. αυτήν την περίοδο έχει εστιάσει την προσοχή του στην προώθηση της νέας ομώνυμης  δουλειάς των FIREWIND, που θα κυκλοφορήσει στις 15 Μαΐου από την AFM Records, με νέο τραγουδιστή τον Herbie Langhans (AVANTASIA, RADIANT, SEVENTH AVENUE). Μπορείτε να προ-παραγγείλετε τον νέο δίσκο των FIREWIND εδώ.


FACEBOOK

INSTAGRAM

SITE

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου