Σάββατο 16 Μαΐου 2020

ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ SYSTEM OF A DOWN, ΘΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΩΣ SOLO ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ Ο ΑΡΜΕΝΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ.

Όπως είναι ήδη γνωστό ο τραγουδιστής των SYSTEM OF A DOWN, Serj Tankian ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός rock EP και σε συνέντευξη του στο SPIN δεν δίστασε να το συγκρίνει με την δημοφιλή δουλειά της κύριας μπάντας του.

"Πάντα έγραφα ροκ κομμάτια τυχαία, σε διαφορετικές χρονικές στιγμές και τα αφήνω να κάθονται", λέει στον SPIN. "Και τότε μια μέρα θα έρθει το σωστό project ή η σωστή ιδέα για την κυκλοφορία τους. Όλα έχουν πιάνο ή συνθεσάιζερ, το οποίο είναι λίγο διαφορετικό από την μπάντα τεσσάρων ατόμων με τους System, αν και είχαμε κάποια synths. Έχει πράγματα που είναι πολύ heavy, heavy και υπάρχει μια αστεία όψη και μετά υπάρχει ένα τραγούδι για τον γιο μου."

"Σε βάζουν σε δύσκολη θέση για την ποικιλομορφία της θεματικής έκφρασης: πολιτική, μη πολιτική", συνεχίζει ο Serj. "Υποθέτω ότι ήμουν πάντα εγώ, παντού. Νομίζω ότι θα το ονομάσω Elasticity μόνο και μόνο επειδή ήθελα να το κάνω με τους System και αυτό δεν συνέβη."

«Για μένα, δεν είναι το “Toxicity” αλλά είναι το “Toxicity” (γέλια). Έτσι σκέφτομαι να το ονομάσω. Δεν το έχω οριστικοποιήσει, αλλά έτσι σκέφτομαι να το ονομάσω. Πιθανότατα θα το κυκλοφορήσουμε αργότερα φέτος. 

Κάπως έτσι το σήριαλ a la "Chinese Democracy" των SYSTEM OF A DOWN συνεχίζεται, με τα υπόλοιπα τρία μέλη της μπάντας να έχουν ετοιμάσει 12 νέα κομμάτια χωρίς τον Tankian όπως δήλωσε πρόσφατα ο drummer των SOAD, John Dolmayan. H μουσική κατεύθυνση της μπάντας έχει φέρει κόντρα ανάμεσα στους Malakian και Tankian, με αποτέλεσμα η τελευταιά κυκλοφορία να είναι η διπλή κυκλοφορία των "Mesmerize" - "Hypnotize"... To νέο EP του Tankian ωστόσο θα παρουσιάσει προς ποια κατεύθυνση ήθελε να "στρίψει το τιμόνι" των SOAD ο τραγουδιστής τους.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου