Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

  


 O Max Cavalera δημιούργησε μια νέα μπάντα με το γιό του Igor Amadeus Cavalera και τον drummer Zach Coleman με το όνομα Go Ahead And Die και μόλις ανακοίνωσαν την υπογραφή τους με τη Nuclear Blast! 


 Στο νέο εκπόνημα αναμιγνύει το thrash με το death metal και μόλις ανακοίνωσαν στη σελίδα τους στο facebook ότι υπέγραψαν με τη Nuclear Blast Records και ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν το ντεμπούτο άλμπουμ τους! 


 Ο Max Cavalera σχολιάζει: 

 "Μια μοναδική συνεργασία πατέρα / γιου συνδυάζει το παλιό με το νέο! Άρρωστα riffs και σκληροί στίχοι από τον Igor και ανελέητα ντραμς από τον Zach Coleman (BLACK CURSE, Khemmis) με ενέπνευσαν! Οι ακραίες εποχές απαιτούν ακραία μουσική ! " 


 Ο Igor Amadeus Cavalera δηλώνει: 

 "Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα υπογράψουμε με τη Nuclear Blast. Είναι σίγουρα η σωστή επιλογή για αυτόν τον εξαιρετικά βαρύ δίσκο. Οι G.A.A.D. θα προσφέρουν επιθετική ενέργεια στη μουσική που δεν ακούγεται εδώ και χρόνια." 


 Ο Zach Coleman προσθέτει:

 "Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος που είμαι μέρος των G.A.A.D και της Nuclear Blast! Νιώθω ότι καταφέραμε να καταγράψουμε (ακραία) επιθετικότητα με το album. Είναι ένας συνδυασμός oldschool (σκεφτείτε το στυλ της εποχής '89 metal / punk) και των νεότερων ήχων που αντικατοπτρίζουν τι συμβαίνει γύρω μας. 

Διαμαρτυρία και επιβίωση!"


" Η Nuclear Blast σχολιάζει: 

 «Για ένα τόσο βαρύ, βάναυσο και τσαντισμένο" δίσκο. Oι GO AHEAD AND DIE θα αφήσουν οποιοδήποτε Metal οπαδό με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του. Με riffs σε μέγεθος ογκόλιθων και μια καυτηριαστική στάση που μιλάει για την φρικτή σημερινή περίοδο, αυτό το άλμπουμ θα αφήσει χωρίς αμφιβολία ένα σημάδι στο Metal και είμαστε στην ευχάριστη θέση να είμαστε μέρος αυτού του ταξιδιού". 


  Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το άλμπουμ. 


 Line-up:

 Max Cavalera – guitar / vocals

 Igor Amadeus Cavalera – bass / guitar / vocals

 Zach Coleman – drums


 Go Ahead And Die online:


FACEBOOK

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου