Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021




Γράφει ο Πάνος Βαγενάς ✏✏


Το 2007 στο Fargo της North Dakota των Η.Π.Α. ο Ozzy είχε κλεισμένη μια συναυλία γεγονός που έδωσε στον Σερίφη της πόλης μια πολύ περίεργη ιδέα! Σύμφωνα λοιπόν με το MTV NEWS ο Σερίφης Paul D. Laney έψαχνε τρόπο να οργανώσει αστυνομικές επιχειρήσεις ώστε να συλλάβει δεκάδες ανθρώπους οι οποίοι αγνοούσαν επιδεικτικά καταδικαστικές αποφάσεις δικαστηρίων που είχαν να κάνουν με παιδικές διατροφές μετά από μη συναινετικά διαζύγια, βαριά πρόστιμα της τροχαίας καθώς και πρόστιμα για χρήση, κατοχή και εμπορία μικρής ποσότητας ναρκωτικών ουσιών. Εκείνο τον καιρό στην πόλη είχαν εκδοθεί πάνω από 3000 εντάλματα σύλληψης τα οποία δεν είχαν εκτελεστεί. Το γραφείο του σερίφη λοιπόν έστησε μια ψεύτικη εταιρεία την οποία και βάφτισε PDL Productions και έστειλε πάνω από 500 προσκλήσεις με στόχο να δελεάσει ανυποψίαστους καταδικασμένους εγκληματίες προσκαλώντας τους σε ένα Private Party που θα γίνονταν λίγο πριν την συναυλία του Ozzy στο Fargo Dome και στο οποίο παρών θα ήταν και ο πρίγκηπας του σκότους με την μπάντα του! Η κάθε μία πρόσκληση προσέφερε δύο δωρεάν εισιτήρια για την συναυλία καθώς και όλα τα προνόμια των V.I.P. εισιτηρίων του Ozzy από εκείνη την περιοδεία! Η αστυνομία την επόμενη μέρα ανέφερε πως στο ψεύτικο αυτό πάρτι εμφανίστηκαν 40 άνθρωποι και πως κατά την άφιξή τους συνελήφθησαν, τους φόρεσαν χειροπέδες και τους πήγαν στο αστυνομικό τμήμα ώστε να εκτελεστούν τα εντάλματα που είχαν εκδοθεί εις βάρος τους! Ο Σερίφης Laney διοργάνωσε μέχρι και press conference για να μιλήσει για την συγκεκριμένη επιχείρηση της αστυνομίας και το κατά πόσο αυτή στέφθηκε με επιτυχία.. ο Ozzy ισχυρίστηκε πως δεν είχε καμία γνώση για την επιχείρηση και έστειλε μέσω του management του, στο MTV την παρακάτω ανακοίνωση καρφώνοντας τον Σερίφη Layne και όλο το αστυνομικό τμήμα του Fargo:  

'' Αντί ο Σερίφης κύριος Laney να διοργανώνει προς τιμήν του πανηγυρικές press conference θα έπρεπε να μου ζητήσει συγνώμη γιατί χρησιμοποίησε το όνομα μου ώστε να καταφέρει να προβεί αυτός και οι υποτελείς του σε αυτές τις συλλήψεις. Όλα όσα έκανε προσβάλλουν εμένα και το κοινό μου και πολύ απλά αποδεικνύουν το πόσο τεμπέλης αλλά και ανίκανος είναι αυτός ο άνθρωπος στο να επιτελέσει τα καθήκοντα του. Ο κύριος Laney ξεπέρασε κατά πολύ τα όρια αμαυρώνοντας την φήμη μου και προσπαθώντας να δείξει πως οι οπαδοί μου είναι εγκληματίες τους οποίους με κάποιο τρόπο εγώ καταφέρνω και προσελκύω!! Αυτό φυσικά δεν είναι αληθές! Το κοινό μου αποτελείτε από καλούς ανθρώπους που εργάζονται πολύ σκληρά.. Όλος αυτός ο κόσμος υποστηρίζει εμένα και την μουσική μου εδώ και τέσσερεις δεκαετίες, ενώ συγχρόνως υποστηρίζει και την σύζυγο μου Sharon στην φιλανθρωπική αντικαρκινική της εκστρατεία μέσω των εσόδων των V.I.P. εισιτηρίων μου, δίνοντας από το υστέρημα τους πάνω από 1.000.000 δολάρια! Κλείνοντας θα ήθελα να πω ότι για εμένα είναι πλέον κάτι παραπάνω από προφανές πως ο συγκεκριμένος Σερίφης έχει κρυφή ατζέντα και προσπαθεί να καταστρέψει το όνομα μου πίσω από την πλάτη μου! ''

Ύστερα από αυτή την ανακοίνωση του Ozzy το MTV προσπάθησε με πολλούς τρόπους και πάρα πολλές φορές να προσεγγίσει τον Σερίφη Laney ώστε να έχει την επίσημη απάντηση του αλλά το γραφείο του και ο ίδιος δήλωσαν πως δεν θα ήθελαν να κάνουν κανένα σχόλιο. Παρά τα όσα διαδραματίστηκαν τότε, ο Ozzy αργότερα σε ραδιοφωνική του συνέντευξη δήλωνε πως σχεδίαζε να έρθει ξανά στο Fargo για νέες συναυλίες υπό καλύτερες συνθήκες!


Στην Photo ο Σερίφης Paul Laney: 


Ozzy Osbourne Facebook

Ozzy Osbourne Instagram

Ozzy Osbourne YouTube Channel

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου