Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

 





Οι Aμερικανοί heavy metallers Avenged Sevenfold πέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου album "THE STAGE"  δήλωσαν ότι δεν θα κυκλοφορήσουν το επόμενο άλμπουμ τους, όσο η πανδημία είναι σε εξέλιξη, καθώς η αναβολή των live περιοδειών δεν τους δίνει τη δυνατότητα προώθησης και στήριξης του νέου δίσκου όπως θα ήθελαν.


Παρά ταύτα συνεχίζουν να εργάζονται στην ολοκλήρωση του νέου δίσκου τους εκτιμώντας ότι το 70% του υλικού τους είναι έτοιμο.


Πιο συγκεκριμένα μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό 93X της Μινεσότα, ο frontman του συγκροτήματος M. Shadows είπε για το πολυαναμενόμενο 8o studio album: 


«Εργαζόμαστε πάνω στο νέο υλικό. Έχουμε έτοιμο σχεδόν το 70% του δίσκου».


Ωστόσο, η πανδημία έθεσε σε αναμονή ορισμένα στάδια της ηχογράφησης. Ο τραγουδιστής μετέφερε:


 «Έχουμε κάποια πράγματα που δεν μπορούμε να τελειώσουμε τώρα λόγω COVID (string players, κ.λπ.) Γνωρίζουμε ότι ο Andy Wallace, (ο ηχολήπτης των Avenged Sevenfold] δεν θέλει να ταξιδέψει ή δεν του επιτρέπεται να ταξιδέψει εξαιτίας του COVID. Άρα υπάρχουν πολλά πράγματα που συμβαίνουν».


Επαναλαμβάνοντας πόσο σημαντική είναι η περιοδεία για το νέο δίσκο, ο Shadows ανέφερε: 


«Δεν έχει νόημα για εμάς να βγάλουμε ένα δίσκο και να μην μπορούμε να τον περιοδεύσουμε. Ο κόσμος έχει αλλάξει. Βάζοντας ένα δίσκο στο Spotify χωρίς περιοδεία, δεν έχει νόημα για εμάς. Γι' αυτό θα περιμένουμε μέχρι να επιστρέψουν όλα σε μια κανονικότητα, τότε θα βγούμε με τον δίσκο και όλα θα είναι καλά».






Follow Avenged Sevenfold online:



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου