Κυριακή 25 Απριλίου 2021



      Η Z2 comics, ο κύριος εκδοτικός οίκος για νουβέλες comic εμπνευσμένες από τη μουσική, ανακοίνωσε ότι το ερχόμενο φθινόπωρο θα έχει στη διάθεσή του το πρώτο κόμικ γραμμένο από τον ίδιο τον King Diamond!

 Ο Dan Watters από τα White Noise Studios και ο Damien Worm, γραφίστας του October Faction θα συνεργαστούν με τον Δανό βασιλιά για μία super έκδοση του δεύτερου εμβληματικού concept δίσκου του Diamond που κυκλοφόρησε το 1987.


Το comic είναι βασισμένο στην ιστορία των Miriam Natias και Jonathan LaFey και μιας κληρονομιάς πολύ πιο τρομακτικής από την στοιχειωμένη έπαυλη στην οποία εκτυλίσσεται η ιστορία. Για να γιορτάσει αυτή τη συνεργασία η Z2 comics, θα προσφέρει αποκλειστικά στο μπροστινό μέρος του βιβλίου το εξώφυλλο του δίσκου και στο πίσω μέρος το αρχικό εξώφυλλο μαζί με ένα εναλλακτικό, σχεδιασμένο από τον Torbjörn Jörgensen. Αυτά θα είναι διαθέσιμα μόνο με την deluxe και την super deluxe έκδοση τα οποία μπορείτε να παραγγείλετε εδώ, ενώ το comic θα είναι διαθέσιμο και με σκληρό αλλά και μαλακό εξώφυλλο. Η κυκλοφορία είναι προγραμματισμένη για τις 21 Οκτωβρίου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου