Κυριακή 30 Μαΐου 2021

 



Η ΜΠΑΝΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ MUNCH.


Οι SATYRICON θα επενδύσουν μουσικά μια έκθεση με έργα του Edvard Munch, ενός από τους σπουδαιότερους ζωγράφους στην ιστορία της τέχνης. Το event εγκαινιάζεται στις 26 Μαρτίου του 2022 στο νέο μουσείο 'Edvard Munch', στο Όσλο της Νορβηγίας. Το γεγονός ανακοίνωσαν αμφότερες οι πλευρές ενώ κοινοποίησαν και ένα βίντεο που ακολουθεί του άρθρου.

Η ανακοίνωση του μουσείου:

"Η νορβηγική Black Metal μπάντα SATYRICON συναντά την τέχνη του Edvard Munch. Η έκθεση Satyricon & Munch εξερευνά τη διασταύρωση του Black Metal και της εικαστικής τέχνης, όπου ένα μουσικό έργο που αποτελείται ειδικά από αυτά συνδέεται με μια επιλογή εικόνων του Edvard Munch. Όταν μπείτε στη μεγάλη αίθουσα του δέκατου ορόφου του μουσείου MUNCH, αυτή η έκθεση θα δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα που ανοίγει νέες εισόδους στο έργο του Edvard Munch και στη μουσική των SATYRICON."


Η ανακοίνωση της μπάντας:

"Από το φθινόπωρο του 2018, οι SATYRICON ασχολούνται με τη συγγραφή και την ηχογράφηση ενός μουσικού έργου του οποίου ο κύριος στόχος είναι να δημιουργήσει μια συμβίωση με την εικαστική τέχνη του Edvard Munch, σε μια έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στο νέο Μουσείο Munch στο Όσλο της Νορβηγίας στις 26/3/2022. Μετά την έκθεση θα κυκλοφορήσει το μουσικό έργο σε μορφή άλμπουμ, με τον ίδιο τίτλο με την έκθεση, Satyricon & Munch."


"Θεωρούμε ότι αυτή η τεράστια πρόκληση είναι η μεγαλύτερη τιμή της καριέρας μας. Ο Edvard Munch δημιούργησε μερικές από τις πιο εμβληματικές εικόνες στον κόσμο της τέχνης και μέσα από την καριέρα του έδειξε το είδος του θάρρους και της ελευθερίας που πάντα αγκαλιάσαμε και φιλοδοξούσαμε για εμάς ως καλλιτέχνες. Το να γράφεις μουσική, του οποίου η φιλοδοξία είναι να μεταφέρεις την τέχνη του Munch σε μια άγνωστη περιοχή, είναι ένα πολύ δύσκολο ταξίδι" , λένε οι SATYRICON. "Ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερες λεπτομέρειες μαζί σας τους επόμενους μήνες".


 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου