Δευτέρα 31 Μαΐου 2021


 Όταν οι Megadeth απέλυσαν τον μπασίστα τους David Ellefson την περασμένη Δευτέρα οι φήμες φούντωσαν για το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του. Ένα από τα πολλά ονόματα που είχαν πέσει στο τραπέζι ήταν και αυτό του πρώην μέλους των Metallica, Jason Newsted! Τελικώς ήταν η σύζυγος του Jason, η Nicole και όχι ο ίδιος, η οποία έβαλε ένα τέλος σε όλη αυτή την φημολογία με μία ανάρτηση της στα δικά της social media αφού όπως ανέφερε η ίδια η ενασχόληση του συζύγου της με το Internet είναι σχεδόν μηδαμινή. Πιο συγκεκριμένα η σύζυγος του Jason Newsted στην δήλωση της ανέφερε τα παρακάτω: 

''Γεια σε όλους! Θέλω να σας μιλήσω για δύο πράγματα. 

1ον Ο Jason δεν πρόκειται να πάει στους Megadeth! Τους εύχομαι γαλήνη και σε όλους εσάς σας εύχομαι να ακούτε πάντα Metal!

2ον ο Jason δεν έχει κανένα λογαριασμό σε social media, συμπεριλαμβανομένων των Tik Tok, Instagram, Facebook, Twiter, Youtube, Onlyfans και Tinder! Αν λοιπόν λαμβάνετε ενημερώσεις από λογαριασμούς που φέρουν ως επωνυμία το όνομα 'Jason Newsted', θα πρέπει να γνωρίζετε πως όποιος τα γράφει αυτά δεν είναι ο Jason! Το αν θα συνεχίσετε να ακολουθείτε και να ενημερώνεστε από τους συγκεκριμένους λογαριασμούς είναι ξεκάθαρα δική σας ευθύνη με οτιδήποτε αυτό συνεπάγεται!''


Προς απογοήτευση πολλών λοιπόν ο Jason Newsted δεν θα είναι ο νέος μπασίστας των Megadeth! O Newsted το 2011 είχε μοιραστεί την ίδια σκηνή με τον Dave Mustaine, τους Metallica και κάποια άλλα πρώην μέλη τους σε μία ερμηνεία του ''Seek And Destroy'' ενώ αργότερα με το προσωπικό του σχήμα τους Newsted είχε ανοίξει ως supporting act και κάποιες συναυλίες των Megadeth. Το 2013 σε μια συναυλία των Megadeth στον Καναδά είχε κάνει τα φωνητικά στο ''Phantom Lord''.


Μπορείτε να ακούσετε το Seek And Destroy (Μetallica / Jason Newsted / Dave Mustaine) εδώ:




Kαι το Phantom Lord (Megadeth / Jason Newsted) εδώ:



Άντληση Πληροφοριών: 

Consequence.net


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου