Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021


Ο James LaBrie, τραγουδιστής των Dream Theater, σε συνέντευξή του στo Metal Voice, δήλωσε πως αρνήθηκε να γίνει ο τραγουδιστής των Iron Maiden, όταν το 1992 και λίγο πριν την κυκλοφορία του ''Images And Words'', αρνήθηκε την πρόταση που του έκανε ο μάνατζερ των Iron Maiden, Rod Smallwood.


 ''Βρισκόμουν σε μια πολύ περίεργη κατάσταση. Ψάχναμε για μάνατζερ, ετοιμαζόμασταν να προσπαθήσουμε να οργανώσουμε μια περιοδεία και να βγούμε εκεί έξω. Και θυμάμαι τον Smallwood να με παίρνει στην άκρη από τα υπόλοιπα παιδιά από τους Dream Theater που ήταν επίσης εκεί, παίζοντας βελάκια, γιατί θέλαμε να τον προσλάβουμε ως μάνατζερ.''


''Και μου λέει, «Θέλω απλώς να σου προτείνω κάτι.» Και είχε και τον βοηθό του μαζί του. … Μου είπαν «Πως θα σου φαινόταν να γίνεις ο τραγουδιστής των Iron Maiden;». Και είπα, «Τι; Γιατί πράγμα μιλάμε εδώ; Είμαι μπερδεμένος. Δεν είσαι εδώ για τον λόγο ότι μπορεί να αναλάβεις το management των Dream Theater;»


Ο LaBrie συνέχισε: ''Είπα αμέσως όχι. Με τίποτα. Θα σας πω τους λόγους για τους οποίους δεν πρόκειται να το κάνω αυτό. Και αυτό είναι ένα πράγμα, οι Dream Theater. Τέλος!"



 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου