Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

  • 0 Σχόλια
  • Αναρτήθηκε από Χρήστος Καλέντζος


Πριν από λίγο είχα την ευκαιρία να ακούσω ένα νέο single,  την πρώτη επίσημη κυκλοφορία ενός νέου, ελληνικού συγκροτήματος που πιστεύω μας ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις!
 

Ο λόγος λοιπόν για τους Aliko Means Red, το τετραμελές alternative rock συγκρότημα που κάνει αισθητή την παρουσία του με το single "If I Want"! Είναι σίγουρα μία δυναμική αρχή, υπό την αιγίδα της Mekka, που ίσως προμηνύει έναν αξιόλογο πρώτο δίσκο! 



Το παραμορφωμένο μπάσο, που θυμίζει τις alternative εποχές των 80s και το garage rock των 60s δένει αρμονικά με τη κιθάρα, που αφενός προσφέρει μαγευτικές μελωδίες που ταξιδεύουν τον ακροατή και αφετέρου ταράζει την αρμονία με bluesy riffs! Τα drums είναι δυναμικά και δημιουργούν ένταση την οποία ακολουθούν και οι υπόλοιποι μουσικοί, ενώ τα μελωδικά και απαλά φωνητικά δημιουργούν την passive-agressive αντίθεση. Ποιό είναι το αποτέλεσμα, ρωτάτε ; Μία σύνθεση που πάλλεται μεταξύ αρμονίας και έντασης και ένα πολλά υποσχόμενο ντεμπούτο! Το τι πρόκειται να μας προσφέρουν στη συνέχεια οι ταλαντούχοι Aliko Means Red, είναι απλά θέμα χρόνου!

BANDCAMP

FACEBOOK


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου