Σάββατο 2 Απριλίου 2022

 


Είχαν ποτέ οι Motley Crue μια κοπέλα στα Drums? Και όμως είχαν! Τον Απρίλιο του 1999 η μπάντα ανακοίνωσε πως ο drummer της Tommy Lee είχε αποχωρήσει, δεν θα συμμετείχε στην επερχόμενη περιοδεία τους και πως δεν θα ηχογραφούσε με τα υπόλοιπα μέλη το νέο album. Tον ίδιο μήνα ο Tommy Lee εξέδωσε ένα δελτίο τύπου στο οποίο έλεγε τα εξής: ''Εύχομαι στα παιδιά τα καλύτερα για την περιοδεία τους, θα μου λείψουν οι οπαδοί μας αλλά ήρθε η στιγμή για εμένα να κοιτάξω την οικογένεια μου και όλα τα προσωπικά μου projects.'' O Lee εκείνο τον καιρό δούλευε στο νέο του προσωπικό rap(!!) project 'Methods Of Mayhem'. Ο Vince Neill αργότερα σε μια συνέντευξη του στο Classic Rock είχε πει πως ενώ είχε αρκετό καιρό να μιλήσει με τον Lee, δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τον δικηγόρο του που του είπε πως ο Tommy δεν προτίθεται να επιστρέψει στην μπάντα, δεν πίστευε πλέον στο rock n' roll και πως η rock μουσική είχε πεθάνει. Καλό είναι βέβαια να θυμόμαστε πως ο Lee εκείνο τον καιρό είχε κάνει και φυλακή μετά τις μηνύσεις για κακοποίηση που του είχε κάνει η πρώην συζυγός του Pamela Anderson, και το ότι ο ίδιος σε άτομα του στενού του κύκλου είχε πει πως όλο αυτό σε συνδυασμό με την κάκιστη σχέση που είχε ο ίδιος με τον frontman της μπάντας Vince Neill τον οδήγησαν στην αποχώρηση. Ο Tommy Lee είχε επίσης εκμυστηρευτεί σε πολύ καλό του φίλο πως στον τελευταίο τους καυγά ο Neill τον είχε ρίξει μπουνιά στο πρόσωπο ενώ αυτός ήταν μεθυσμένος και ανήμπορος να αντιδράσει. 



Μετά από όλο αυτό το δράμα οι Crue προσέγγισαν τον μέγιστο Randy Castillo (γνωστό από την συνεργασία του με τον Ozzy Osbourne) και προσπάθησαν να τον εντάξουν στην μπάντα ως πλήρες μέλος. Ο Nikki Sixx τότε δήλωνε στο Kerrang: ''O Randy είναι ο καλύτερος drummer που ξέρουμε, είναι πραγματικά πολύ δυνατός και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα τον έχουμε στην μπάντα μας.'' Ο Castillo από την μεριά του την ίδια χρονική περίοδο δήλωνε τα παρακάτω: ''Δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τον Nikki Sixx, τα παιδιά με θέλουν στην μπάντα, είμαι ξετρελαμένος με όλη αυτή την ιδέα, είμαι φανατικός οπαδός τους για πολλά χρόνια, ανυπομονώ να περιοδεύσω μαζί τους και να γίνω και εγώ ένα μέρος της Motley Crue τρέλας!'' Παρόλο όμως το ότι ο Randy ηχογράφησε τελικά με τους Crue το album 'New Tattoo' και περιόδευσε μαζί τους για ένα καλοκαίρι, τελικά δεν θα κατάφερνε να βοηθήσει περεταίρω την μπάντα αφού διαγνώστηκε με σοβαρότατη αιμορραγία στο στομάχι και θα έπρεπε να χειρουργηθεί επειγόντως. Και κάπου εκεί λοιπόν συναντάμε για πρώτη φορά στην ιστορία των Motley Crue ένα γυναικείο όνομα ως μέλος τους. Την Samantha Maloney, Drummer μέχρι τότε των Hole της Courtney Love, Την Samantha την είχε συστήσει στην μπάντα ο ίδιος ο Castillo, ως πολύ καλή του φίλη και εκπληκτική drummer. Η Samantha είχε δηλώσει τότε στο Αμερικάνικο Metal Hammer: ''Όλα ξεκίνησαν όταν ο Randy αρρώστησε, είχα στεναχωρηθεί πάρα πολύ τότε, δέχτηκα όμως ένα email από τον Nikki Sixx που μου έλεγε πως αν με ενδιαφέρει η θέση του Drummer στους Motley Crue τότε έχω ήδη πάρει την δουλειά! Πήρα αμέσως το πρώτο αεροπλάνο και πήγα στο Los Angeles, υπέγραψα το συμβόλαιο μου και δούλεψα με την μπάντα για όλο τον υπόλοιπο έτος. Ήταν μια από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου!'' 



Στην ίδια συνέντευξη η Samantha είχε συγκρίνει τότε την πρόσληψη της από τους Crue με το να κερδίζει κάποιος το Lotto και δήλωνε πως το μεγαλύτερο της όνειρο είχε γίνει πραγματικότητα. Ακόμα και η ίδια η Courtney Love είχε δώσει τις 'ευχές' της για αυτή την συνεργασία λέγοντας: ''Θεωρώ πως το ότι η Samantha Maloney θα έχει την ευκαιρία να παίξει με τους Motley Crue το Girls, Girls Girls live είναι από μόνο του ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα στην ιστορία της Rock N' Roll!'' Απαντώντας σε ερώτηση ενός δημοσιογράφου για το αν και κατά πόσο την ενόχλησαν τυχόν σεξιστικές συμπεριφορές απέναντί της από τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας η Samantha είχε πει πως ουδέποτε υπήρξε κάτι που να την ενοχλήσει και πως οι grupies της μπάντας μπορεί να δέχονταν διάφορες συμπεριφορές αλλά τίποτα δεν συνέβαινε παρά την θέληση τους αφού για να βρίσκονται δίπλα στα μέλη της μπάντας προτιμούσαν να μην σέβονται καθόλου τον εαυτό τους και ήταν διατεθειμένες να κάνουν τα πάντα. ''Πολλές γυναίκες ήταν έτοιμες να κάνουν τα πάντα για να είναι δίπλα στους crue, εγώ το μόνο που έκανα ήταν να είμαι ο εαυτός μου. Τα υπόλοιπα παιδιά στην μπάντα με υποστήριζαν πάντα και πάρα πολύ, ενώ θυμάμαι πως σε κάθε συναυλία μας κατάφερνα να κερδίσω ακόμα και ανθρώπους που ήταν εντελώς αρνητικοί απέναντί μου, Υπήρξε οπαδός που ήρθε σε live μας με πανό το οποίο είχε ζωγραφισμένο τον Tommy αλλά στο τέλος της συναυλίας ήρθε στα καμαρίνια μας μου ζήτησε συγγνώμη και του υπέγραψα και αυτόγραφο!'' Η Samantha Μaloney έμεινε στους Motley Crue μέχρι και τον Ιανουάριο του 2001 και μπορείτε να την δείτε και να την ακούσετε στο live dvd της μπάντας με τίτλο 'Luwed, Crued And Tattooed' καθώς και σε κάποια live κομμάτια από επανεκδόσεις του album 'Νew Tattoo'. H Μaloney εκτός από τους Hole και τους Motley Crue έχει κατά ακαιρούς συνεργαστεί και με άλλες μπάντες όπως οι Eagles Of Death Metal και οι The Chelsea. Το 2009 σε μια τότε συνέντευξη της στο NRK είχε δηλώσει για τους Crue: ''Έχω πολύ καλές σχέσεις και επαφές με όλα τα μέλη των Motley Crue μα όσο και αν θα σου φανεί αστείο ο άνθρωπος με τον οποίο είμαι πιο κοντά είναι ο Tommy Lee! Έχουμε γίνει πολύ καλοί φίλοι με τον τυπά και θεωρώ πως είναι ένα από τα πιο καλά παιδιά στην Rock N' Roll.'' Λίγα χρόνια νωρίτερα το 2006 ο Nikki Sixx έπαιρνε διαζύγιο από την τότε σύζυγό του Donna D' Errico με τις φήμες τότε να είχαν οργιάσει πως η πέτρα του σκανδάλου για το συγκεκριμένο διαζύγιο ήταν η Samantha Maloney και η ερωτική της σχέση με τον Sixx.
Απολαύστε την: 


Άντληση Πληροφοριών: Rock N' Roll True Stories 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου