Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022



Σε συνέντευξη του στο Αγγλικό Metal Hammer, ο Jason Newsted ανέφερε κάποια ενδιαφέροντα λόγια για τους Metallica.

 

Ρωτήθηκε αν θυμάται την εποχή που είπε ότι δεν ένιωθε ικανοποιημένος που ήταν στους Metallica. Λέγοντας ότι είναι περήφανος για τον εαυτό του, ο Newsted πρόσθεσε ότι το να παίζει το ίδιο τραγούδι ξανά και ξανά ήταν αρκετά ενοχλητικό.


«Είμαι περήφανος για τον εαυτό μου», λέει ο Newsted. "Αυτό είναι τέλειο! Απολύτως, αυτό είναι ακόμα πραγματικό για μένα, και νομίζω ότι ήταν σε όλη τη δεκαετία του '90.


«Μετά την περιοδεία του Black Album, είχαμε κάποια χρήματα, αλλά ήταν μια εντελώς διαφορετική κατεύθυνση για μένα. Μου άρεσε να παίζω τα τραγούδια και μπορούσα να εμψυχώσω τον εαυτό μου για να τα παίξω στον κόσμο τα τραγούδια. Αλλά το Enter Sandman για 1.000η φορά… αυτό ήταν περίεργο.


«Ήθελα να είμαι εκείνος ο άνθρωπος που ήξερα ότι ήμουν εντός και εκτός σκηνής με τους Metallica. Όταν με είδαν, ήξεραν ότι έπαιρναν τα πάντα, κάθε γαμημένο ιδρώτα που έμεινε σε εκείνη τη σκηνή. Ο λόγος που το έπαιρναν αυτό, και ο τρόπος που κατάφερα να το κάνω αυτό, ήταν λόγω της εκκεντρικής μουσικής που έπαιζα εκτός σκηνής με τους φίλους μου».



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου