Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022



Κατά τη διάρκεια μιας νέας συνέντευξής του, ο Zakk Wylde μίλησε για πρώτη φορά για την περιοδεία επανασύνδεσης των Pantera με τα εναπομείναντα εν ζωή μέλη (τον Phil Anselmo & Rex Brown) , λέγοντας ότι τον τίμησαν ιδιαίτερα με τη συμμετοχή του.


Συγκεκριμένα ανέφερε:


« O Vinnie ήταν ακόμα ζωντανός, όταν όλοι  μου ζητούσαν να το κάνω και έλεγα, «Φυσικά και θα το ήθελα.. Αν με ρωτούσες θα έλεγα γιατί να μην το κάνω; Θα τιμήσω τον Dime». Θα ήταν σαν ο Noel Redding και ο Mitch Mitchell να ζητούσαν από τον Eric Clapton να γιορτάσουν τη μουσική του Jimi Hendrix. Ο Έρικ έπαιζε και τραγουδούσε τα τραγούδια του. Θα ήταν μια γιορτή του Τζίμι Χέντριξ. Τιμούσε τους συντρόφους του και έπαιζε τα τραγούδια του. Θα ήταν όμορφο πράγμα. Όπως όταν πήραμε μέρος στο Dimebash: μια γιορτή για το μεγαλείο του Dime. Είναι μια γιορτή του Dime, για αυτό ακριβώς πρόκειται. Γιορτάστε το μεγαλείο του Dime και του Vinnie!


Συνεχίζοντας ο Zakk Wylde λέει:


«Προφανώς δεν είναι οι Pantera. Οι Pantera είναι τα τέσσερα αγόρια μαζί: ο Phil, ο Rex, ο Dime και ο Vinnie. Αλλά είναι κάτι σαν όταν οι Led Zeppelin έκαναν περιοδεία με τον Jason Bonham, κάτι που ήταν εκπληκτικό. Ήταν υπέροχο που τους άκουσα να παίζουν ξανά τη μουσική τους».


 «Οπότε ναι είναι μεγάλη μου τιμή που είμαι μέρος αυτής της γιορτής».


Οι Pantera κυκλοφόρησαν εννέα δίσκους κατά τη διάρκεια της καριέρας τους, συμπεριλαμβανομένου του breakthrough LP τους από το 1990, Cowboys From Hell, και το follow up  του 1992, Vulgar Display Of Power. Ο πιο επιτυχημένος δίσκος τους υπήρξε το Far Beyond Driven του 1994, που με την κυκλοφορία του βρέθηκε στην κορυφή του US Billboard 200.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου