Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023


Οι βρετανοί power metallers Power Quest ανακοίνωσαν το τέλος του συγκροτήματος.


Το βρετανικό power metal συγκρότημα Power Quest ανακοίνωσε ότι έχει προχωρήσει στην προγραμματισμένη συνταξιοδότησή του, η οποία έληγε στα τέλη του 2023, και έχουν αποσυρθεί με άμεση ισχύ. Το ιδρυτικό μέλος Steve Williams σχολίασε παρακάτω :

«Σίγουρα δεν θέλαμε να υποκύψουμε αυτό είναι σίγουρο, αλλά όταν είδαμε τα στοιχεία προπωλήσεων για την περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Απρίλιο, καταλάβαμε ότι δεν θα είχε νόημα οικονομικά. Αυτό με τη σειρά του θα είχε φυσικά υλικοτεχνικό αντίκτυπο στα ταξίδια στο εξωτερικό. Έτσι, σε αυτό το στάδιο του παιχνιδιού, ήταν λογικό να σταματήσουμε τώρα χωρίς να παίρνουμε περιττά ρίσκα.

Ξέρω ότι θα υπάρξει κάποια απογοήτευση με τα νέα και θα ήταν υπέροχο να βγω στο δρόμο και να σας δούμε όλους για τελευταία φορά, αλλά μερικές φορές τα πράγματα δεν πάνε όπως νομίζουμε ή ελπίζουμε ότι θα πάνε.

Προσωπικά, ήταν ένα απίστευτο ταξίδι από τότε που εγώ και ο Steve Scott, μαζί με τον Adam Bickers ξεκινήσαμε το συγκρότημα το 2001. Μπορεί να μην έχουμε αποκτήσει διεθνή φήμη, αλλά πετύχαμε πολύ περισσότερα από όσα θα φανταζόμουν ποτέ όταν 14χρονος ήταν καθισμένος σε εκείνη την τάξη στο Τσέστερ το 1985.

Ευχαριστώ όλους όσους ακολούθησαν και στήριξαν το συγκρότημα όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό είναι που μας κράτησε τόσο πολύ στην πραγματικότητα. Δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε χωρίς εσάς. Ευχαριστώ επίσης όλους όσους ήταν στο συγκρότημα από την ίδρυσή του και ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον Ash, τον Rich, τον Glyn, τον George και τον Brad για όλα αυτά τα τελευταία χρόνια από τον θάνατο του Paul Finnie και κατά τα χρόνια της πανδημίας.

Ελπίζω ότι όλοι θα συνεχίσετε να υποστηρίζετε τα υπόλοιπα παιδιά από τους Power Quest με τα συγκροτήματά τους Tigertailz. Dendera.

Ήταν προνόμιο και χαρά να είμαι μέρος αυτής της μπάντας για τόσο καιρό, αλλά τώρα είναι καιρός να ακολουθήσουμε ένα νέο μονοπάτι και να δούμε πού οδηγεί αυτό. Να προσέχετε τον εαυτό σας και να είστε ασφαλείς».

Steve Williams 17/02/2023



Power Quest facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου